fredag 18. mai 2012

17. mai

Ja, den store feiringen av nasjonaldagen kom og gikk litt for fort, som det meste for meg. ;)
Nydelig vær under toget, og faktisk ganske varmt etter forholdene. Stolt lillesøster hoppet seg gjennom toget, med pappaen og storebror fremst i toget som duskepiker (holdt "bardunene på hver side av fanen til barnehagen"), mens hun selv og dagens kjæreste holdt mammaen i hver sin hånd. som etterhvert gikk over til at hun holdt mammaen og dagens kjæreste i hver sin hånd. :) Ja, hun skifter faktisk litt på dem, sjelden holder de mer enn en dag ad gangen. Men mamma, (med hode på skakke) :" di e jo så søt alle sammen, eg kan jo ikkje bære ha en, og så kan eg jo bærre ha en i gongen..." Ja, så da er det jo bare slik det er.... og så er hun jo bare 3 år, og vokser det forhåpentligvis av seg. He, he... ;)

Som alltid er det store planer som koker ned til et mer realistisk nivå.
  1. opprinnelig plan: invitere til middag, dessert og kaffe. Ungene koser seg og leker sammen.
  2. litt redusert plan: Kaffe og minipavlova med jordbær, bringebær og blåbær. Ungene leker og koser seg.
  3. resultat: inviterer oss selv på kaffe, og bringer med oss minipavlova med tilbehør... og ungene leker og koser seg. Vi spiser det samme til middag i 3 dager, ettersom innhandlingen var i forhold til den opprinnelige planen.
Uansett ble det en fin feiring både i toget, på hallen, etter formidagsduppen ble det koselig kaffebesøk. Fikk sortert alle klærne til tuppa i skap og pakket ned de klærne som er for små og skal videre til neste lille sukkerhøne. :) Og da kommer det en sekk med klær som er utvokst av tripp, trapp, tresko. Så er det påan igjen. :) Herlig å kunne arve klær til søte små, og sende videre klær til andre søte små. :)

Så gjenstår bare resten igjen. Begynner faktisk å savne TV litt, så det blir litt godt når det kommer i hus. Nyheter og barneTV på NRKsuper på PC er egentlig greit nok av og til, men hadde vært greit å få det litt større... ja, ja, er vel bare å vente på at tiden strekker til en dag. :)


2 kommentarer:

  1. Så fint at 17 mai ble fin :) håper dere er kommet dere i orden i nyhuset. Holder på med bildene jeg tok i konfirmasjonen ;) Jeg fikser noen av dem og så får dere resten i originalformatet. Regner med du ikke vil ha lett-opplastelige bilder?? Gi meg et pip hvis du vil det. Har vært ganske dårlig den siste tiden så det går ikke så fort med bildene. Men en vakker dag blir de ferdig ;)
    Ha ei kjempefin helg Lena :) klæm

    SvarSlett
    Svar
    1. God bedring søte du! Bildene blir ferdige når de blir ferdige, ta den tiden du trenger. Bare bli frisk, så ordner det seg
      Huset er delvis ferdig, og orden blir det ikke før siste eksamen er ferdig. Har 3 eksamener nå på 2 uker. Phu, fly fram og tilbake og lesing til krampen tar topplokket. ;) Ha en super helg du også. Klem
      Ska bli godt nu når det roer seg, da skal jeg suse innom

      Slett