mandag 13. februar 2012

Middag

Det evinnelige problemet. Dårlig planlegging? Jepp.
Når en som over gjennomsnittlig interesserer som for mat skulle det vel egentlig falle seg naturlig at det ble nøye planlagt, og gjerne med nydelige bilder slik at en kan skryte av sine ferdigheter...?
Vel, kamera er ikke oppe, og skryte av at man slenger "det mors skuffer rommer" i et par kasseroller er vel heller ikke det noen ønsker å lese om. Ihvertfall ikke jeg... så jeg slenger det jeg har i passende kokeredskap, med noe attåt og nyter heller andres bilder og helt klart planlagte menyer for dagen, uken og helt sikkert frem til neste jul. :)
Ikke det at det står på redskapene, Hellstrøm hadde sikkert sett på meg med himlende øyne og ment at det holder med halvparten, men jeg liker mine duppedingser og har gjerne fler av dem.
Hvor ofte de blir brukt?.... vel, helt ærlig?  Rødme, rødme.... se vekk... kremt... sjelden... sjeldnere og noe aldri. Men jeg liker dem!!! Hi, hi!

1 kommentar:

  1. Hos oss liker vi begrepet " Det enkle er ofte det beste" Middagen må være god, veldig enkel og kjapp å lage :) blir ikke de lekreste retter her i gården, men vi overlever nå hehe
    Duppedingser er et must, selv om de blir brukt kanskje 1 gang i året :)
    Bare vær stolt av duppedingsene dine du :)
    Ha en superduper dag Lenamor, vi må få til å treffes en dag.
    stoor klem

    SvarSlett